Kuorineen keitetyt perunat.
Säilyke kalaa: savustettua sillifileetä rapsiöljyssä, maustettu suolalla ja pippurilla ( ESIM. Kippers, Amanda)
Kastike: Paistetaan oliiviöljyssä punasipulin palasia ja lisätään paistinpannuun purkillinen säilöttyjä kantarellejä.. Hieman margariinia ja maitoa sekä juustokuutioita sekoitetaan myös kuumaan liemeen ja niistä kastike saa kermaista konsistenssia, joten ei tarvitse suurustaa jauholla. Maustetaan valkopippurilla ja suolalla.
Leivän sijasta : Gluteenittoman pannukakun palanen ( Pannukakun teossa käytetään samaa taikinaa kuin lätyissä, paitsi munaa hieman runsaammin ja maitoa joukoon, ja hieman vahvempi konsistenssi).
Jos pannukakun pala on kylmää ja eilisestä pannukakusta, sen päälle voi asettaa juustokuutioita ja sitten kuumentaa palanen mikrossa.
Kupillinen kahvia .
Tässä lounasssa ei ollut erityistä kylmää salaattia, sillä eri kasvituotelajien ja kuidun lmäärä on jo aika suuri. Mutta seuraavana välipalana on sitten hedelmiä ( mandariinia ja Kiwi-hedelmää).
19.1. 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar