Tässä näyttää joku tehneen lääkkeellisen entsyymin gluteenin pilkkomiseksi. Katsokaapa :
http://www.nutridesk.com.au/enzymes-digestion-intestine-digestive-absorption.phtml
Periaate on kuten esim. näin: Jos insuliinia puuttuu, ei hätää , syö vain niin paljon kuin haluat niin sitten asetetaan insuliini vastaamaan tilannetta. - ( Niinkuin ruotsiksi sanotaan paarataan insuliini ja hiilihydraatit)
Samaa on ajateltu gluteenin suhteen. Mutta tuo entsyymihirviö jo kuvassa näyttää aika moiselta uudelta allergeeniltä.
Mielestäni- jos teoria ihmiskuntaentsyymin heikentymisestä olisi oikea, tulisi testata mikä on ihmiskunnan gluteenin sulatuskyky normaalisti, ja muokataan prolamiinipitoiset viljat entsymaattisen kapasiteetin mukaisiksi.
Saattaa olla että suurimmalla osalla gluteenia syövistä gluteeni ei ehdi pilkkoutua koskaan täydellisesti osiinsa aminohapoiksi, vaan ehkä joko poistuu kehosta peptidifragmentteina tai tulehdussolut pilkkovat ja fagit syövät ne antigeeneina ilman suurempia vaivoja.
Suurin osa ihmisistä on tottunut vaivoihinsa, pitämättä mitenkään tilannetta normaalista poikkeavana. Kaikkien immuunipuolustus ei omaa tunnistusmolekyylejä gluteenille.
Olisi loogista että keliaakikoista useimmat olisivat A+ veriryhmäisiä, joilla on hämmästyttävä repertuaari reagointivalmiita tunnistajia. Liekö katsottu veriryhmiä tässä asiassa.
HLA alue ei ole kuitenkaan katsottu omaksi veriryhmäkseen.
Suurin osa ihmisistä on tottunut vaivoihinsa, pitämättä mitenkään tilannetta normaalista poikkeavana. Kaikkien immuunipuolustus ei omaa tunnistusmolekyylejä gluteenille.
Olisi loogista että keliaakikoista useimmat olisivat A+ veriryhmäisiä, joilla on hämmästyttävä repertuaari reagointivalmiita tunnistajia. Liekö katsottu veriryhmiä tässä asiassa.
HLA alue ei ole kuitenkaan katsottu omaksi veriryhmäkseen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar