Herneet asetetaan likoomaan edellisenä iltana veteen kattilassa.
Aamulla aletaan keittää herneitä ja lisätään vettä tarpeen mukaan.
Pari lusikallista oliiviöljyä keittoon. samoin 1 sipuli silputtuna. Hieman mausteita , katajan marjaa ja mustaa pippuria.
Kun herneet ovat hajonneet sopivan sakeaksi keitoksi, lisätään pakastekalan palasia (seitiä esim). ja lämmitetään keittoa edelleen kunnes kala-palat ovat kypsiä.
Lisätään vielä tomaattisosetta ja hieman suolaa ja soppa on valmista lounasruokaa.
Sopan kanssa voi syödä maissikeksiä, jonka päällysteenä margariinia ja kurkunsiivuja.
Jälkiruoaksi Kahvia laktoosittoman maidon kera.
19.6. 2016
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar