Gluteeniton päivällinen:
Pakasteesta kanafileitä.
Nämä ensin huuhdotaan vedessä ja kuivataan ja sitten kuumennetussa kasvisöljyssä lämmitetään molemmin puolin, maustetaan valko ja mustapippurilla.
Nämä asetetaan öljytilkkaan vuoan pohjalle.
Valkokaalin leikkaan suikaleiksi , samoin yhden sipulin. ja keitän niitä jonkin aikaa pehmeämmiksi.
Keitän myös pitkäjyväistä riisiä pienen kattilallisen. Sekoitan riisin ja keitetyt kaalinsuikaleet.massaksi, jonka suolaan lievästi.
Tätä kaaliriisimassaa levitän kanafileitten päälle ja asetan vuoan uuniin. Aluksi paistan ilman foliota 200 asteessa ja sitten vielä otan vuoan ulos ja asetan folion ja jatkan paistoa hieman alemmassa lämmössä ja lopulta kaalin aromi tulee hyvin esiin ja liha on mureata.
Ateriaan voi liittää tuoresalaattia: esim pieniä tomaatteja ja salaattia.
Jälkiruokana esim. kahvia soijamaidon kera ja gluteenitonta pikkuleipää.
19.8. 2016
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar