Ainekset: Gluteeniton Mysli , laktoositon jogurtti.
salaatti. Öljyssä paistettu kananmuna. Maissinäkkiä.
Kahvia, makeutena pari taatelia. Laktoositonta maitoa.
Lisänä: C-vitamiiniporetta, Möllerin kalanmaksaöljyä 1 tlk.
Sitruunapippuria. ( Ei tavallista suolaa eikä valkosita sokeria lisukkeissa)
Salaattiainekset: Tomaatti, kurkkua, salaattia paloina. Salaattipalat huuhdellaan juoksevassa kraanavedessä. Palat sekoitetaan kulhossa. Lisätään auringonkukkaöljyä ja sitruunapuristetta ja sekoitetaan ainekset keskenään. Tehdään salaattia sen verran että siitä riittää päivän joka aterialle pieni maljallinen.
Myöhäisaamiainen 11.9. 2017. Huomaa, että valkoista sokeria ei tarvitse käyttää ruoanlaitossa lisänä tai kahvissa.
(Kuitenkin mielelläni lisään hillon valmistukseen ohjeista redusoidun määrän hillosokeria säilyvyyden takia säilöntäaineen ohella. Tässä aamiaisessa ei ole hilloa. Makeutena on teetelin luonnollinen makeus, sekä mysli ja jogurtti kauppavalmisteena omaavat makeutta).
Tämän aamiaisen leipänä aivan ihana Oldan maissinäkki, joka on ilman vehnätärkkelystä valmistettu. Se sisältää hiilihydraattia 74,1 % ; sokeria siitä on vain 0,6%. Proteiiniakin on kokonaista 8,4% Suolaisuus on 0,7 %..
måndag 11 september 2017
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar