Leta i den här bloggen

onsdag 29 januari 2014

Gluteeniton lounas. pinaatti-riisi.

Keitettyä riisiä.
Pinaatti on pakasteesta, pieneksi hakattuna pikkupaketteina.
Pinaatti keitetään pienessä määrässä  kuumaaa vettä. .  Tonnikalaa  sekoitetaan  maun mukaan 1-2 purkkia kattilaan.
Oliiviöljyä lisätään 1-2 rkl.
Maustepippuria. 
Lisäksi paistetaan pannussa erikseen yksi  paloiteltu punasipuli margariinissa ja lisätään pinaattikattilaan.

Lautaselle asetetaan toiselle puolelle valkea riisi ja toiselle puolelle pinaatti-tonnikala-sipulisosetta. Keskiviivan yli  puserretaan koristukseksi maustettua tomaattisosetta. (ESIM. Delikateskryddad Slotts Tomatpure)

Alettaessa syödä sekoitetaan nämä lautasella  keskenään maukkaaksi  riisiruoaksi.
Muuta:
 Kuppi kahvia, mauste riisikeksiä jonka päällä margariinilevitettä; appelsiini.   1 tlk kalanmaksaöljyä.
29.1. 2014.

Inga kommentarer: