Leta i den här bloggen

söndag 19 januari 2014

LOUNAS (Gluteeniton): Perunat, savusilli, sieni-juusto-kastike

Kuorineen keitetyt perunat.

Säilyke kalaa: savustettua sillifileetä rapsiöljyssä, maustettu suolalla ja pippurilla  ( ESIM.  Kippers, Amanda)

Kastike: Paistetaan oliiviöljyssä punasipulin palasia ja  lisätään  paistinpannuun purkillinen säilöttyjä kantarellejä..  Hieman  margariinia ja maitoa sekä juustokuutioita  sekoitetaan myös  kuumaan liemeen  ja niistä  kastike saa kermaista konsistenssia, joten ei tarvitse suurustaa jauholla. Maustetaan valkopippurilla ja suolalla.

Leivän sijasta : Gluteenittoman pannukakun palanen ( Pannukakun teossa käytetään samaa taikinaa kuin lätyissä, paitsi munaa hieman runsaammin  ja maitoa  joukoon,  ja hieman vahvempi konsistenssi).
Jos pannukakun pala on kylmää ja eilisestä pannukakusta,  sen päälle voi asettaa juustokuutioita ja sitten kuumentaa palanen mikrossa.

Kupillinen kahvia .

Tässä  lounasssa ei ollut  erityistä  kylmää salaattia, sillä  eri kasvituotelajien  ja kuidun lmäärä on jo aika suuri. Mutta seuraavana välipalana on sitten hedelmiä ( mandariinia ja Kiwi-hedelmää).

19.1. 2014 

Inga kommentarer: