Leta i den här bloggen

fredag 19 augusti 2016

Herne-kala- keitto. Gluteenitonta.

Herneet asetetaan likoomaan edellisenä iltana  veteen kattilassa.

Aamulla aletaan keittää herneitä ja lisätään vettä  tarpeen mukaan.
 Pari lusikallista oliiviöljyä keittoon. samoin  1 sipuli silputtuna.  Hieman  mausteita , katajan marjaa ja mustaa pippuria.

Kun herneet ovat  hajonneet  sopivan sakeaksi keitoksi, lisätään pakastekalan palasia (seitiä esim). ja lämmitetään keittoa  edelleen kunnes  kala-palat   ovat  kypsiä.

Lisätään vielä tomaattisosetta ja hieman suolaa ja soppa on  valmista lounasruokaa.

Sopan kanssa voi  syödä maissikeksiä, jonka päällysteenä margariinia ja kurkunsiivuja.

Jälkiruoaksi Kahvia laktoosittoman maidon kera.
19.6. 2016 

Inga kommentarer: