Leta i den här bloggen

måndag 22 augusti 2016

Kananmaksapaistos riisin kera. Gluteenitonta.

Kananmaksasta löytää  pieniä pakastetuotteita.
Kun palat sulattaa ja asettaa  uunivuokaan, maustaa suolalla ja pippurilla, lisää perunanlohkoja ja sipulin suikaleita sekä tomaattisosetta ja oliiviöljyä ja  paistaa uunissa kypsäksi saa maukaan  aterian keitetyn riisin kanssa.
Jos maksavuoasta ja riisistä jää yli, kannattaa sekoittaa tähteet keskenään ja säilyttää jääkaapissa seuraavaan päivään.  Ateria on maukas kylmänäkin tai mikrossa lämmitettynä seuraavana päivänä.

Muuten, sulatetut  kananmaksat voi keveästi  kuumentaa  pinnoiltaan öljyssä ja sipulissa ja maustaa ennen uunivuokaan  levittämistä.

22.8. 2016

Inga kommentarer: